I already like this year ;) . 2010 wuhu!

Vågen 24/9-23/10

KÄRLEKEN
Inte sällan känner du att du står i publiken. De riktigt stora känsloutspelen, dramatiken, de stora orden – de rör andra, inte dig. Ta det lugnt, det är inte för att ditt liv saknar passion. Snarare handlar det om att du just för tillfället fokuserar mer på andra saker, och behåller dina känslor djupt inombords. 2010 innehåller också en del intensivare perioder som bryter mot detta mönster. Sommaren blir romantisk och spännande och även hösten inleds med kärlek i stor stil. Det rör sig mycket om en själarnas gemenskap.

ÄVENTYR
Studier, kunskaper och nya erfarenheter är vad året handlar om. Det kan också hända att din karriär tar ett rejält kliv uppåt, men det blir knappast på det sätt som du förväntade dig. Var öppen för nya möjligheter och oväntade förslag så ger du året en knuff i rätt riktning. Något som det däremot blir ont om är vanligt nöjesliv, partynätter och nöjesresor. Du är lite för seriös för det, även på din fritid är du upptagen med att lära dig nya saker eller med att studera människorna i din omgivning. Ett lärorikt år snarare än ett roligt.

PENGAR

Det här är de stora investeringarnas år. Du tänker långsiktigt och vågar dig på stora förändringar. Du kanske köper hus eller investerar pengar och arbete i ett företag. Du tänker utanför ramarna och småsaker får vänta till en annan gång. Därför blir det också ont om vanlig shopping, du har sällan tid eller lust med det. Oktober och november blir rätt bra månader som utgör undantaget från regeln. Under den delen av året har du lätt att fynda och att skaffa nya saker. Det får dig att känna att livet utvecklas.

Fashionize.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag kommer tillbaka!

E-postadress: (Visas enbart för Shabnam)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0