Want something? Fight for it!

Ge aldrig upp, kämpa för det du vill.
Alla har perioder där man bara vill ge upö Allt. Men det är bara att ta sig i kragen och komma ihåg att du en gång tidigare känt så men åstakom så mycket som du ej trodde du var kapabel till.

Låt det ta den tid det tar, ung är du ju fortfarande. Om inte det du har ögonen på så kommer det komma snäppet bättre därefter.- Oså en härlig måndag på jobbwt, febrig o snäppet till att tappa rösten! Hur ska denna vecka sluta? :)

Känslan.

Det finns dagar när allt känns harmoniskt, där ingenting kan gro på en. Vissa gånger är det tvärtemot, hur gör man för att kunna "rensa" tankar? Du som individ, det är viktigast att aldrig ge upp och alltid komma ihåg att du har ett mål du strävar efter. Även när du är klar ska du fortsätta klättra. Men vad gör du den dagen någon/något bara får dig att ramla?

Nytt att blogga om?

Som vanligt blir det en sen kväll med få timmars sömn när jag har tidiga ärenden innan jobbet. Det finns trotsallt nackdelar att bo lång ifrån jobbet.

Nu har jag äntligen laddat ner en app så jag kan blogga direkt från telefonen. Har ju dock funnits ett tag men som alla som känner mig vet är jag väldigt efter.
Men en sak jag även funderade på idag var att endå skriva lite annorlunda än vad jag brukat göra tidigare. iomed att jag ringer mycket på jobbet o ibland hamnar med vissa kunder som ibland berättar massor om deras liv får man ibland en annan perspektiv på sakeroting. Även bland kollegorna, vi hamnar ofta i diskussioner om olika åsikter osv.. O hädanefter ska jag skriva om vissa saker som endå tas upp o det är rätt kul o veta vad andra människor runtom ser på vissa saker som endå händer ute i världen bland unga som gamla.


enough med skrivandet för ikväll o dags för skönhetssömnen.RSS 2.0